POLITICA DE CONFIDENTIALITATE PRIME COM NETWORK SRL


Datele de identificare ale operatorului:
Contacteaza-ne la numarul de telefon : 0372.773.895 SAU fax: 0372.873.895 sau trimite-ne un e-mail la adresa office@prime-com.ro sau Iwork@prime-com.ro

Date de contact
Prime Com Network SRL
Sediu social: Reconstructiei nr 10, bl 29 , sc 7, ap 272,  Sector 3, Bucuresti
Cod postal: 031725
Cod unic de inregistrare (CUI): 14944
Cod de inregistrare fiscal (CIF): RO 23544311
 
Telefon: +40 37 277 3895
Fax: +40 37 287 3895
E-mail: office@prime-com.ro
 
NOTIFICARE SI NOTA DE INFORMARE
Intrebari si raspunsuri esentiale
Va multumim ca vizitati acest website. Speram ca veti fi incantati sa aflati mai multe despre produsele noastre.
Prime Com respecta dreptul la intimitate al persoanelor care viziteaza site-ul nostru si comunica cu noi pe cale electronica. Atunci cand interactionati cu noi, exista posibilitatea sa ne furnizati informatii care sa ne ajute sa va identificam ( de ex. nume, e-mail, adresa, numar de telefon). Aceste informatii sunt cunoscute sub denumirea de "date personale".
Pentru o descriere detaliata a practicilor noastre de confidentialitate.
 
 
1. Scopul politicii de confidentialitate
Aceasta politica de confidentialitate se aplica datelor cu caracter personal pe care le colectam despre dumneavoastra cu scopul de a funiza produsele si serviciile pe care le oferim.
Am dezvoltat astfel aceasta Politica de confidentialite cu scopul de a va informa asupra modului in care Prime Com colecteaza, foloseste si proceseaza informatiile cu caracter personal pe toate website-urile Prime Com, inclusiv acest website.
Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu practicile descrise in aceasta Politica de Confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu aceasta Politica de Confidentialitate, va rugam sa nu utilizati acest site. Ne rezervam dreptul de a face modificari la aceasta Politica de Confidentialitate in orice moment. Orice modificari vor fi postate in aceasta politica de confidentialitate, iar modificarile se vor aplica pentru activitati si informatii colectate ulterior publicarii. Va incurajam sa revedeti periodic aceasta Politica de Confidentialitate pentru a va asigura ca sunteti informati cu privire la orice schimbari si la modul in care informatiile pot fi utilizate.
 
Pentru orice solicitare sau intrebare privind datele dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa ne contactati prin e-mail la office@prime-com.ro sau prin telefon la +40 37 277 3895.
 
 
2. Date cu caracter personal colectate de catre Prime Com
Prime Com poate colecta date despre dumneavoastra dintr-o varietate de surse, precum:
  Aceste date pe care ni le furnizati cu consimtamantul dumneavoastra pentru un scop precis, sunt:  
 
3. Datele cu caracter personal ale minorilor
Prime Com nu solicita sau colecteaza in mod intentionat date personale de la minori. In situatia in care Prime Com descopera ca a colectat in mod accidental date personale de la un minor, va scoate acele date in cel mai scurt timp posibil. Totusi, Prime Com va putea colecta date cu caracter personal de la minori atunci cand exista consimtamantul expres acordat in acest sens de catre parinti sau reprezentanti legali.
 
4. Cu ce scopuri colecteaza si utilizeaza Prime Com datele dumneavoastra cu caracter personal?
In general, toate informatiile colectate sunt utilizate in scopul prevazut, pentru care le-ati trimis catre noi, mentionat in momentul colectarii sau in politica de confidentialitate. Prime Com poate utiliza datele dumneavoastra personale intr-unul din urmatoarele scopuri: 5. Cui dezvaluie Prime Com datele dumneavoastra cu caracter personal si de ce?
Prime Com nu va divulga niciodata datele dumneavoastra cu caracter personal unei organizatii de afaceri apartinand unui tert  care intentioneaza sa le foloseasca in scopuri de marketing direct daca dumneavoastra nu v-ati dat in mod expres consimtamantul in acest sens. De asemenea, Prime Com poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal unor terti dar strict limitat la urmatoarele situatii:
5.1Transferuri juridice si de afaceri
Am putea dezvalui, informatiile dumneavoastra personale, daca ni se cere sa acest lucru prin lege, sau in cazul in care, in opinia noastra de buna credinta, o astfel de actiune este in mod rezonabil necesara pentru a ne conforma procedurilor legale, pentru a raspunde la orice pretentii, sau pentru a proteja siguranta sau drepturile Prime Com, ale clientilor sai, sau a publicului.
In caz de fuziune sau achizitie integrala sau partiala a Prime Com de catre o alta societate sau in cazul in care Prime Com vinde sau instraineaza toate sau o parte din afaceri, dobanditorul ar avea acces la informatiile mentinute de Prime Com, care ar putea include informatii cu caracter personal, in functie de legislatia aplicabila. In mod similar, informatiile personale pot fi transferate, ca parte a unei reorganizari corporative, proceduri de insolventa, sau a unui alt eveniment similar, in cazul in care este permis de si realizat in conformitate cu legea aplicabila.
 
6. Siguranta si stocarea datelor cu caracter personal
Prime Com poate retine informatiile cu caracter personal pe care dumneavoastra ni le trimiteti prin intermediul acestei pagini de web sau prin corespondenta intr-o baza de date, cum ar fi baza de date cu clienti. Datele dumneavoastra personale vor fi pastrate de catre Prime Com doar pe perioada cat acestea sunt folosite pentru a va putea raspunde intrebarilor sau rezolvarii anumitor situatii sau pentru a aduce imbunatatiri si servicii noi, supunandu-ne cerintelor legale si legislatiei in vigoare. Acest lucru inseamna ca este posibil sa va retinem datele cu caracter personal pentru o anumita perioada de timp chiar si dupa ce dumneavoastra incetati sa folositi serviciile Prime Com sau acest website. Dupa aceasta perioada de timp, datele dumneavoastra vor fi sterse.
 
7. Cum ne puteti contacta? 
Daca aveti orice intrebari, reclamatii, sau comentarii cu privire la aceasta politica de confidentialitate sau la practicile noastre de colectare a informatiilor, va rugam sa ne contactati la office@prime-com.ro
sau puteti suna la +40 37 277 3895
 
 
Henkel
Henkel
 
Companie germana, fondata in 1876.

Henkel operează la nivel mondial cu cele mai importante branduri și tehnologii in domeniul Adezivi.


more
Fujitsu
Fujitsu
 
Produce, vinde si exporta diferite tipuri de baterii: baterii alcaline, baterii cu litiu, baterii de carbon-zinc
FDK CORPORATION companie cu sediul in Tokyo, Japonia


more
Trober
Troeber
 
Companie germana infiintata in 1952 de Heinz Troeber.
Competente de baza:
- importul și distribuția de brichete și accesorii pentru fumat, precum și cadouri si materiale promotionale

more